Wat is een vloek?

"Een vloek in de betekenis van "onheilsbezwering" is een meestal geritualiseerd gebaar of gezegde met de bedoeling een persoon of een plaats kwaad te berokkenen. Motieven daarbij zijn woede of een verlangen om te straffen of om zich te wreken."

Ik krijg steeds meer berichten van mensen die denken vervloekt te zijn maar vaak is het gewoon pech. Alles komt tenslotte in drieën, maar wanneer is het wel een vloek?

Hier beschrijf ik een aantal kenmerken en heb je er minimaal 5 is de kans groot dat er een vloek op je is uitgeroepen.

Tekenen van een vloek;

 

1: Nachtmerries: aanhoudende of terugkerende slechte dromen kunnen een teken zijn dat een slechte werker toegang heeft gekregen tot uw geest. Dromen om te worden gedood of gewond, of gebeten door een slang of gestoken door een schorpioen, of om van grote hoogte te vallen, zijn zeker een vuurteken dat je bent vervloekt.

 

2; Verlies van energie: als je ooit vol energie en levenslust was, maar nu lusteloos en vatbaar voor sombere gedachten, kan de oorzaak misschien een vloek zijn 

 

3: Financieel verlies: als u uw baan of huis bent kwijtgeraakt, of een andere geldhoeveelheid hebt verloren 

 

4: Relatieproblemen: Als de dingen ooit geweldig gingen in je huwelijk of in een toegewijde relatie, vriendenkring of familie en plotseling zuur werden zonder waarschuwing, zou iemand kwaad tegen je kunnen doen


5 Onverklaarbare pijnen: als je ergens last van zeurende pijnen krijgt in je lichaam die je niet kunt verklaren, onplezierige pijntjes in je onderrug of maag, of zelfs pijn in je benen, onverklaarbare ziektes die artsen niet kunnen vinden en of genezen.

 

6 Slaapstoornissen: als je 's nachts plotseling wakker wordt en niet meer in slaap kunt komen, kan dit een teken zijn dat iemand wat naar je toe stuurt. Misschien een speld in het hart van een voodoo-pop prikken - en dat is wat je wakker maakte met een hartverscheurende start.

 

7 Juridische problemen: als je bent getroffen door een rechtszaak of een strafrechtelijke aanklacht, kan dit te maken hebben met entiteiten die je leven verwoesten en je in moeilijkheden brengt. 

 

8 Pech: Als je lange runs van pech en tegenslag ervaart, is de meest waarschijnlijke oorzaak een vloek die door een vijand of jaloerse persoon op je wordt gelegd. 

 

9 verlies of stuk gaan van spullen: je raakt sieraden of andere spullen kwijt en vind ze op vreemde plaatsen terug, Iedere dag gaat er wel iets stuk, dag 1 wasmachine, 2 vaatwasser,3 droger enzovoort. Meestal wordt het steeds duurder en erger.  

 

10 insecten; je hebt plotseling veel dode vliegen in de vensterbank of meer insecten dan normaal in huis of om je heen kan een indicatie zijn van een vloek..