Huis reiniging

klevers verwijderen

Negatieve energie verwijderen

Vloek verbreken.

 

Hierbij gebruik ik onder andere Salie, florida water, wierook en heilig water en meer.

Net wat er nodig is want iedere reiniging is weer anders. 

 

Wat kan je jezelf?

Mediteren is altijd stap 1, ga op een rustige plek zitten en haal diep en rustig adem door je neus, houd het een paar seconden vast en zucht uit via je mond. Blijft dit een paar keer herhalen. je kan er een meditatie muziekje of chant bij gebruiken.  Visualiseer een koord van je ruggengraat de aarde in en laat alle stress en negatieve energie langs dat koord de aarde in gaan.  Dan ben je geaard, je kan jezelf in een licht koepel zetten, zie het licht van je hoofd naar je voeten gaan en helemaal om je lichaam heen, zo scherm je jezelf af.

Dit zijn een paar korte voorbeelden waarmee je kan beginnen. Doe het gewoon eerst een minuut of drie en breidt het dan uit.

 

Je kan een witte kaars branden om positieve energie aan te trekken en zelfs wierook branden. Daar wordt je zelf rustig van en er zijn diverse wierook geuren die je kan branden voor positieve energie.

Witte salie is er 1 van. Dit kan zeker geen kwaad maar ga niet zelf reinigen met salie wanneer je niet weet hoe het moet, dan kan het averechts werken.

 

In de zwaardere gevallen zoals vloeken en zelfs bezetenheid, wat vaak klevers of een gedeeltelijke bezetenheid is, zal ik een ritueel doen en bepaalde spreuken gebruiken om het weg te halen.

In zeldzame gevallen doe ik ook een exorcisme wat wel veel tijd kan kosten,

In deze gevallen is het niet na 1 keer opgelost en moet ik een paar keer terug komen. 

 

 

Denk je dat er iets in je huis zit of om jezelf heen zit? Stuur mij dan een bericht via het contact formulier.