Paranormale onderzoeken.

 

Ghosthunting in Nunspeet

De echovox geeft altijd zeer goede resultaten, het scant via diverse audio banken en  kan met en zonder echo. Het kan handmatig ingesteld worden of automatisch, ik zelf stel het handmatig in. Deze gebruik ik zelf veel ook met huis onderzoeken. 

De Spiritus Ghost box werkt het beste met een externe speaker erbij en de entiteiten kunnen zich laten zie in het schermpje. Zie het voorbeeld, daar staat een schaduw figuur.

Ik krijg ook bij deze hele duidelijke antoorden maar ook krijg ik signalen door die niet bekend zijn van het "gewone"ghosthunten. 

 De VBE k2 Ghostbox free zit zoals je op de foto ziet een emf bij die zeer goed werkt, de lampjes geven aanwanneer er       activiteit is. Het geluid is uit te zetten want het geeft een harde piep. De antwoorden zijn niet zo heel duidelijk  te horen daarom laat ik ook hierbij altijd een digitale recorder mee draaien om het later af te luisteren. 

  Dit is de software die ik gebruik bij alle opnamens. Hier kan ik de frequenties mee verhogen en verlagen, de toon  verhogen      ect, ect. Ik haal ik alle evp's en antoorden van de andere aparaten ermee naar boven.

  Onmisbaar bij onderzoeken.